Големина на компанијата

Фабриката зафаќа површина од 20 хектари, со градежна површина од 12.000 квадратни метри и повеќе од 120 вработени.

Предности на производот

Комплетна палета на најчесто користени производи, опфаќајќи повеќе од 20 категории, разновидни и зрели решенија, за да им се обезбеди на корисниците ефективни производи и услуги.

Квалитетна после продажба

24-часовна поддршка по продажната услуга, техничка поддршка за високи FAE, решавање на проблеми со клиенти за прв пат, задоволството на клиентите е нашата прва цел.

продолжи да иновира

Фокусирајте се на потребите на клиентите, продолжете да го ширите бројот на производи и вложувајте континуирано да ги задоволувате потребите на клиентите.

Центар за производи