Madhësia e Kompanisë

Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 20 hektarësh, me një sipërfaqe ndërtimi prej 12,000 metra katrorë dhe më shumë se 120 punonjës.

Përparësitë e produktit

Një gamë e plotë e produkteve të përdorura zakonisht, që mbulojnë më shumë se 20 kategori, zgjidhje të larmishme dhe të pjekura, për t'u siguruar përdoruesve produkte dhe shërbime me kosto efektive.

Pas shitjes cilësore

Mbështetje 24-orëshe e shërbimit pas shitjes, mbështetje teknike e moshuar FAE, zgjidhja e problemeve të klientëve në kohën e parë, kënaqësia e klientëve është qëllimi ynë i parë.

vazhdojnë të përtërijnë

Përqendrohuni në nevojat e klientit, vazhdoni të zgjeroni numrin e produkteve dhe bëni përpjekje të vazhdueshme për të përmbushur nevojat e klientit.

Qendra e Produkteve